mandag 6. januar 2014

Æsj, for ei treningsøkt!

Kl.18.30. Mandag. Januar. Minn meg på at eg ikkje skal på trening fleire ganger på den tida! For hallo, så masse folk!! Må man, så må man jo trene når alle andre , men kan man la vere, så ja, helst! Ikkje blei stativa med stenger ledige (då måtte eg iallfall stått i kø og glodd i taket som en amøbe), så i dag gjorde eg bare nokre få øvelser, og to av dei hører egentlig ikkje til i oppsettet mitt.

Benkpress  4x8 -- 30 kg

Nedtrekk 4x8 -- 40 kg

Leg extension 4x8 -- 50 kg

Leg curl 4x8 -- 50 kg 

Etter denne lille treningsøkta tok eg en "powerwalk" rundt Førde by, 60 min.

Til sammen ble det jo 700 kcal forbrent, så kan jo ikkje sei meg altfor misfornøgd med dagens økt heller. Men dei kan vere så masse bedre!

Koste meg med proteinshake og rosiner i bilen heim, og vel heime tok eg en 10 sekunders negativ pullup, det er det lengste eg har klart å holde meg oppe hittil!! Forbedringer, forbedringer!! Gleder meg så utrolig masse til den dagen eg klarer min første pullup!! Etter dette ble det speltlompepizza til kvelds. No er eg kjempemett, men skal alikevel kose meg med en questbar snart til andre episode av Revolution:)
work for it


2 kommentarer:

  1. Kjedelig når ein må trene i kø. På morgonen er det nesten tomt, so då er det fantastisk å vere på trening :-) Har du prøvd pullups med strikk? Eg og har som mål å klare min første uassisterte pullup innan april i år. Eg prøvde pullups med strikk for første gang i går (då det var meg og ein person til i heile andre etasjen ;-) Då klarte eg 4 - 3,5 - 3,5. Kjempe motiverande :-)

    SvarSlett
  2. Vurderer å trene grytidlig på morgenen eg og. Men er så hardt å stå opp, pga nattamming og sånt! Men i morgen tidlig skal eg sjå om eg får det til:)

    Innen april ja? Eg har innen mars, og eg skjønner ikkje kossen det skal gå!;) Men må bare stå på! Pullups med strikk har eg trent ja, og då klarte eg 8x8x8 med litt dyttehjelp på siste repsa av PT;) Det ER skikkelig motiverande ja, første gang eg prøvde med strikk vart eg kjempeglad og overraska! Men eg har lest at det er bedre å klatre opp på stol, og holde lengst mulig, og senke seg gradvis nedover. Og det gjør eg 3-4 ganger, men er kun første gangen som er verdt å nevne...;)

    SvarSlett